Hodnocení obchodu

5,0 640 hodnocení
5
628x
4
10x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
DP Avatar autora | 28.11.2018
Veliká spokojenost
MS Avatar autora | 28.11.2018
super.
Avatar autora | 28.11.2018
vše bylo v pořádku, jsem spokojena
JK Avatar autora | 28.11.2018
Jsem velice spokojený.Není to můj první nakup.
IH Avatar autora 29.11.2018
A zřejmě ani poslední :) Spokojený zákazník, kterému hlíva roste a plodí, je má odměna. Pane Jaroslave, moje laboratoř a obchod jsou Vám nadále k službám.
JV Avatar autora | 28.11.2018
jsem velice spokojen.
FO Avatar autora | 28.11.2018
S obchodem ano, s produktem se uvidí za půl roku
MH Avatar autora | 28.11.2018
Vše jak má být,spokojenost
Avatar autora | 27.11.2018
+ pěkné návody na použití

Avatar autora | 27.11.2018
+ z pohodlí domova vše rychle a v pořádku vyřízeno

Avatar autora | 27.11.2018
+ Rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 27.11.2018
+ Je to můj první nákup, spkojenos s dodávkou

Avatar autora | 27.11.2018
+ Jednoduché objednání a rychlé vyřízení k naprosté spokojenosti

Avatar autora | 26.11.2018
+ Kvalitně zabaleno
+ Rychlost dodání

Všem doporučuji
VM Avatar autora | 26.11.2018
rychlé dodání, skvěle zabaleno, jsem se vším spokojen
IH Avatar autora 29.11.2018
Děkuji za pochvalu balení, pane Vojtěchu. Málokdo si toho všimne.
Avatar autora | 26.11.2018
......
Avatar autora | 25.11.2018
Spolahlivy obchod. Nakup aj na Slovensko prebehol bez problemov.
IH Avatar autora 26.11.2018
Děkuji za zpětnou vazbu. V roce 2018 prozatím 100% dodávek na Slovensko bez problémů.
JR Avatar autora | 25.11.2018
Nakup prebehol k mojej plnej spokojnosti.
Avatar autora | 25.11.2018
+ pohotovost preciznost

VV Avatar autora | 23.11.2018
Jsem spokojen s rychlým vyřízením objednávky. Za 2 dny po objednání jsem obdržel balíček. O víkendu budu vrtat špalky atd. Příští rok se uvidí. Doporučím kamarádům a známým.
IH Avatar autora 26.11.2018
Děkuji za doporučení. Je to ta nejlepší reklama, protože je pravdivá. No a zároveň i závazek nadále poskytovat co nejlepší hlívařské služby.
LH Avatar autora | 22.11.2018
Jsem velmi spokojen jak se službami, tak se sadbou, kterou jsem již nakoupil opakovaně. Neocenitelné jsou rovněž podrobné praktické rady pro úspěšné postupy při pěstování hlívy. Dobré výsledky jsou zaručeny a radost z úspěšných výpěstků je nenahraditelná. Vřele doporučji.
IH Avatar autora 26.11.2018
Velmi mne těší, že jste s mou hlívovou sadbou spokojen a že se Vám pěstování daří. Srdečně děkuji za hezké hodnocení.