Telefonická pěstitelská poradna od pondělí do pátku mezi 9:00 a 17:00. Volejte přímo houbaři Šavelkovi na 777 599 425.

Hodnocení obchodu

4,8 133 hodnocení
5
124x
4
4x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.1.2018 08:15
Všechno v pořádku. Rychlost dodání, i jednání po telefonu. Teď jen aby byla nějaká ta úroda a podhoubí se chytlo
Avatar autora | 18.1.2018 21:38
Vše proběhlo dle představ! Výborně a rychle.
Avatar autora | 18.1.2018 19:39
Velká spokojenost s přístupem a rychlostí.
Avatar autora | 18.1.2018 15:16
100% obchod doporučuji
Avatar autora | 18.1.2018 12:13
Perfektní doporučuji
Avatar autora | 18.1.2018 11:52
Velmi spokojen.
Avatar autora | 18.1.2018 11:51
Avatar autora | 17.1.2018 22:13
Co k tomu dodat. Vše proběhlo rychle, bez problémů , k plné spokojenosti.
Avatar autora | 17.1.2018 18:52
velmi rychlé dodání, vše dorazilo v naprostém pořádku
Avatar autora | 17.1.2018 09:40
+ Rychlost, ochota,odbornost.

Avatar autora | 15.1.2018 12:04
+ Velice rychlé dodání
+ Precizně zabaleno
+ Kvalitní produkty!

Avatar autora | 11.1.2018 19:49
Rychlá a příjemna komunikace ,sadba dorazila v naprostém pořádku. Všem doporucuji.
Avatar autora | 11.1.2018 19:47
+ rychlost + telefonicka a emailova podpora
Avatar autora | 9.1.2018 14:50
Rychlá reakce na objednávku, zboží v pořádku doručeno.
Avatar autora | 15.12.2017 19:34
+ Rychlost
+ Kvalita

Avatar autora | 9.12.2017 10:31
+ Zakoupila jsem první sadbu hlívy bez jakýkoliv předchozích zkušeností. Moc děkuji panu Šavelkovi za neskutečnou trpělivost se mnou jako začátečníkem a děkuji za vyčerpávající odpovědi na moje nesčetné otázky. Moc milá komunikace i rychlé vyřízení objednávky! Mám naočkováno na štěpce, uloženo v kotelně a teď už se těším na dobrodružství s hlívou :) Děkuji!

Avatar autora | 5.12.2017 13:34
+ Podrobné návody na použití, rychlé odeslání.

Jsem spokojená se službou i se zbožím.
Avatar autora | 1.12.2017 11:17
+ RYCHLE A SPOLEHLIVĚ

Prostě nemá chybu.
Avatar autora | 30.11.2017 16:28
+ rychlost

Avatar autora | 24.11.2017 13:36
Vše výborně popsané, přehledné.
Avatar autora | 21.11.2017 17:34
Dobrý obchod
Avatar autora | 13.11.2017 10:14
Výborná dlouhodobá spolupráce. Ochota pomoci, poradit sehnat..
Avatar autora | 11.11.2017 23:04
+ Rychlé objednání
+ slušné jednání

doporučuji
Avatar autora | 21.10.2017 18:35
+ Rychlé vyřízení objednávky, profesionální přístup, velmi rychlá doba doručení

Kvalitní sadba hub od pana Šavelky.Zatím nejlepší co jsem kdy objednával od českých pěstitelů hub, mohu jen doporučit.
Avatar autora | 16.10.2017 19:22
+ odborné poradenství i na telefonu

podrobné postupy i možnosti si zavolat pro radu
Avatar autora | 13.10.2017 12:08
+ Jsem moc spokojená.

Avatar autora | 8.10.2017 20:26
Na e-shopu jsem našel vše co k pěstování hlívy potřebuji,nejsem ani tak spokojen jako nadšen.
Avatar autora | 1.10.2017 10:04
Nakupování z domova.
Avatar autora | 23.9.2017 19:54
+ Pan majitel je velice ochotný a rozumný člověk.

Avatar autora | 12.9.2017 16:11
+ Bylo to rychle.

Avatar autora | 12.9.2017 09:29
+ pohodový obchod

Avatar autora | 9.9.2017 13:07
+ Za dva dny byla zásilka doma-super

Přehledný obchod s mnoha užitečnými návody a radami na pěstování hlívy.
Avatar autora | 9.9.2017 12:16
+ Provozovatel obchodu ochotně poradí s pěstováním hlivy

Avatar autora | 5.9.2017 12:15
Vstřícnost, majitel se opravdu snaží kompetentně odpovědět na všechny dotazy.
Avatar autora | 28.8.2017 18:34
+ Super kvalita
+ Výborná komunikace

Avatar autora | 28.8.2017 16:59
Sadba dorazila v pořádku, se sadbou jsem hodně spokojen. Po naočkování substrátu po několika dnech bylo mycelium aktivní a kolonizuje všechny naočkované pytlíky slámy. S obchodem jsem spokojen, pouze cena dopravy převýšila cenu zboží, naštěstí to není horentní částka.
Avatar autora | 1.8.2017 12:14
Spolehlivá firma.
Avatar autora | 29.7.2017 20:23
- kupujete zajíce v pytli

Zrno jsme dle návodu umístili do pytlů,leč po dvou měsících se stále nic neděje.Žádné podhoubí nevyrašilo a o "hlívě "si můžeme nechat akorát zdát.
Avatar autora | 11.7.2017 13:01
Výborný rychlý obchod.
Avatar autora | 10.7.2017 09:57
+ První nakup

Avatar autora | 9.7.2017 20:08
+ odborníci v daném oboru

Avatar autora | 9.7.2017 11:11
+ podrobné informace, osobní kontakt

Umí! Teď ještě jestli taky umím já a něco vypěstuji.
Avatar autora | 2.7.2017 05:58
+ obchod skvělý, přehledný,podrobný popis na pěstování

Avatar autora | 28.6.2017 08:01
+ nemohu podrobněji posoudit, nákup byl první, ale spolupráce vynikající

Avatar autora | 21.6.2017 23:08
+ Jedinečnost produktů, poradenství
- žádné

Avatar autora | 18.6.2017 20:54
+ Rychlost vyřízení a dodání
- "0"

Obchod mohu doporučit všem
Avatar autora | 16.6.2017 15:30
+ Přehled a rychlost
- nevím o žádných

Doporučuji.
Avatar autora | 9.6.2017 18:56
+ jasně daná pravidla , zaplatíte dostanete zboží...
- nevím

V pohodě , stačí přečíst pečlivě text o možném dodání sadby a vše proběhlo ok.
Avatar autora | 8.6.2017 12:43
+ Kvalitní informace, vstřícný přístup, jasná pravidla, zájem o zákazníka.
- Doposud bez závad.

Stránky mne oslovily "lidskou řečí" , srozumitelnou s nádechem humoru , rychlými reakcemi na mé požadavky a vzbuzením důvěry v seriózní jednání.
Avatar autora | 31.5.2017 19:57
+ rychlost
- nevim

rychlost
Avatar autora | 29.5.2017 21:22
+ -velmi dobře zpracované internetové stránky ze kterých je vidět, že pan Ing.Šavelka pěstování hub opravdu rozumí

-obchod doporučuji,skvělá komunikace -rychlé dodání zásilky
Avatar autora | 27.5.2017 17:09
+ výborná komunikace s panem majitelem

Avatar autora | 24.5.2017 16:22
+ Obchod jsem nalezl na internetu a jiný mě nezajímal, neboť pan majitel byl velmi vstřícný a ochotný a ve všem mi dokonale poradil.
- Slabiny jsem nezaznamenal.

S důvěrou se na tento obchod obraťte a budete jistě spokojeni, zvláště pak jednání s panem majitelem je příkladené pro všechny podnikatele.Jeho zájem a ochota vše vysvětlit je příjemné překvapení.Tento obchod vřele všem doporučuji.
Avatar autora | 23.5.2017 23:49
Objednané zboží bohužel zatím po jedenácti dnech nedorazilo, proto nemohu hodnotit
Avatar autora | 20.5.2017 07:25
+ přehled nabídky, návod použití,dobrá komunikace

jasné a spolehlivé nakupování i s radami k nakupovanému zboží.
Avatar autora | 19.5.2017 17:04
+ Dobrá komunikace, rychlá doprava.
- Nemá slabiny.

Pro ostatní doporučuji.
Avatar autora | 16.5.2017 06:57
+ Rychlá komunikace, přehlednost, ochota poradit
- žádné

Vřele doporučuji, maximální spokojenost
Avatar autora | 15.5.2017 18:25
+ domluva
- žádné

Je dobré že pan Šavelka konečně našel způsob jak dodávat věčně vyprodanou zrnitou sadbu.
Avatar autora | 15.5.2017 10:37
+ zboží do 14 dnů tak, jak bylo v informacích při objednání zboží
+ přepravní služba spolehlivá, ochota při změně termínu předání zboží
+ kvalita zboží
- nevím

zboží do 14 dnů tak, jak bylo v informacích při objednání zboží přepravní služba spolehlivá, ochota při změně termínu předání zboží kvalita zboží výborná cena
Avatar autora | 15.5.2017 10:13
Vynikající komunikace, dodací lhůta i doprava.
Avatar autora | 15.5.2017 09:16
+ Sadba přímo od výrobce,čerstvost sadby
- nevím

Doporučuji,důležitý návod k pěstování,info jaké dřevo použít.Výsledek doufám bude uspokojivý.
Avatar autora | 15.5.2017 08:55
+ přehledný návod k použití
- na uvodní stránce vyskakuje stalé nějaké okno, to se mi nelíbí. Netýká se mě tak mě to ruší.

ten člověk ví, co dělá a dělá to dobře. nemá cenu hledat jinde.
Avatar autora | 14.5.2017 22:09
+ Komunikace rychlá,zboží obratem.

Doporučuji.
Avatar autora | 13.5.2017 20:21
+ rychlé dodání na mě dostupné místo, ochota poradit
- ?

uživatelsky příjemný
Avatar autora | 13.5.2017 18:30
+ Obchod nabízí a velmi přehledně vysvětluje postup při sadbě hub, nabízí nové neotřelé možnosti pro každého. Je vidět, že pro majitele ochodu je to skutečný koníček. Líbí se mi i jeho přístup k zákazníkovi a také pohotová dodávka zboží.

Opravdu doporučuji. Obchod nabízí a velmi přehledně vysvětluje postup při sadbě hub, nabízí nové neotřelé možnosti pro každého. Je vidět, že pro majitele ochodu je to skutečný koníček. Líbí se mi i jeho přístup k zákazníkovi a také pohotová dodávka zboží.
Avatar autora | 13.5.2017 14:23
+ Dobré instrukce na pěstování
- Nemá

Doporučuji využít.
Avatar autora | 13.5.2017 10:33
+ Zkaznický přístup, spolehlivost, kvalita.
- Nemá

Nákup přes internet bez rizika. Takto by to mělo fungovat.
Avatar autora | 12.5.2017 19:42
+ Kvalitu a serióznost
- Žádné

Perfektní
Avatar autora | 12.5.2017 19:13
+ kvalitní sadba
- dlouhá objednací a dodací lhůta

Doporučuji trpělivost, protože je o sadbu hlívy velký zájem. Majitel je velmi ochotný a odpoví na jakýkoliv dotaz a mail.
Avatar autora | 12.5.2017 18:50
+ Zboží vyzvednu dle mého času .

Avatar autora | 12.5.2017 11:33
+ unikátní produkt
- N/A

Pružné dodávky unikátního českého produktu. Čerstvost zajištěna díky vlastní výrobě založené na rovněž vlastním know-how a technologickém vývoji majitele obchodu. Nad rámec prodeje poskytována publikační a osvětová činnost skrze web, jehož je e-shop součástí. Maximální spokojenost.
Avatar autora | 12.5.2017 06:33
+ Kvalitní sadba,rychlé dodání a hlavně perfektní návod na pěstování s různými zpúsoby očkování a ještě vynikající poradenská služba. Všem známým doporučuji!!

Viz hlavní výhody. Vynikající vysledky s pěstováním v minulém roce. Už rok doporučuji!! Návody na pěstování nemají chybu, a ještě je doplněn poradenskou službou.
Avatar autora | 11.5.2017 20:20
+ rychlost, strucnost

supeer
Avatar autora | 11.5.2017 17:01
+ Rychlé a seriózní jednání.
+ Zaujala mě webová stránka.
+ Návody na pěstování.
+ Přístup k zákazníkovi a spolehlivé rady.
- Nemá žádné slabiny.

Spolehlivost,kvalita,serióznost. Spokojenost. Doporučuji dalším zájemcům.
Avatar autora | 11.5.2017 16:41
+ Je to výborné.Ted jenom budu čekat jak to dopadne.
- Myslím že to nemá slabiny.

Pošlu foto jak jsem prováděl naočkování.
Avatar autora | 11.5.2017 15:48
+ Poctivost
- Nevím

Doporučuji
Avatar autora | 11.5.2017 07:49
+ jasné vysvětlení postupů
- nenašla jsem žádné

pohoda
Avatar autora | 11.5.2017 06:30
Naprostáspokojenost
Avatar autora | 10.5.2017 15:10
+ Velmi výhodné
- Nemohu posoudit

Jsem spokojený.
Avatar autora | 10.5.2017 10:05
+ Perfektní,rychlý a spolehlivý obchod

Doporučuji, srozumitelné jednání a rychlé dodání, velká spokojenost, děkuji
Avatar autora | 10.5.2017 06:37
+ Dobrá spolupráce, spolehlivost.
- Neznám.

Klidně se na ně spolehněte.
Avatar autora | 9.5.2017 09:56
Nakoupil jsem již 3x,vše dorazilo v pořádku a vždy mě vše vyrostlo a ve velmi dobré kvalitě i množství.Jsem spokojen.
Avatar autora | 9.5.2017 09:50
+ Pro nákup byl určen den a hodina a nákup v této
+ lhůtě bez problémů proběhl.
+ Pro nákup jsem se rozhodl po shlédnutí relace v
+ pořadu Receptář na TV Prima
- Problém je,že musíte být připraveni na a datum
- čas. Pokud vím, došlo ke změnám v systému objednávání

Obchod doporučuji.
Avatar autora | 9.5.2017 09:44
+ rychlost
- nenašel jsem

Doporučuji všem
Avatar autora | 9.5.2017 09:37
ojedinělé zboží za rozumné ceny, kvalitní informace o dodaném zboží
Avatar autora | 9.5.2017 09:23
Doporučuji.
Avatar autora | 6.5.2017 21:14
+ Srozumitelnost nákupu i pokynů k naočkování sadby.

Náhodně při hledání očkování hlívy , ale byla jsem mile překvapena reakcí obchodu i rychlou zásilkou. Teď se těšíme, že rady byly dobré a naše práce se projeví růstem hlívy i když až za rok. Doporučuji.
Avatar autora | 4.5.2017 20:36
+ specializovaný obchod
+ včetně praktického návodu
- nemá slabiny

Doporučuji k nákupu
Avatar autora | 26.4.2017 08:25
+ Kvalita zboží

Spolehlivost Určitě doporučuji
Avatar autora | 20.4.2017 13:12
+ rychlost

Avatar autora | 20.4.2017 12:44
Bez problemu .
Avatar autora | 19.4.2017 23:36
Prostě vše jak má být.. První zkušenost bez jakékoliv výtky .
Avatar autora | 19.4.2017 06:40
+ Rychlost kvalita
- bez slabin

Obchod s největšími zkušenostmi
Avatar autora | 17.4.2017 07:29
+ Kvalitní sadba

O.K.
Avatar autora | 12.4.2017 17:37
+ Kvalitní zboží a odborná porada jak pěstovat .
- žádné

Na 100% doporučuji a ráda objednám zase ...už od soboty založené na jablečné štěpce a dnes ve středu už krásné bílé fleky takže super sadba hlívy děkuji a těším se na úrodu .
Avatar autora | 11.4.2017 20:56
velmi dobre
Avatar autora | 11.4.2017 07:18
- Přehlednost,rychlost dodání.ochota a poradenství zdarma.

Avatar autora | 10.4.2017 21:44
- Jediná drobnost k bezkonkurenční perfektnosti je jen vložení do balíčku k objednané zásilce tištěné rady, návody a zkušenosti s pěstováním ke konkrétní objednané sadbě Hlívy.Přeci jenom je pro mnohé jednodušší i pohodlnější mít v ruce papír vložený v balíku než návod k pěstování někde honit z internetu přes tiskárnu na papír.

Avatar autora | 9.4.2017 20:44
+ Kvalita,nakupuji zde již po druhé.
- ----

Doporučuji
Avatar autora | 9.4.2017 00:56
+ podrobné seznámení s produktem
- nemá

doporučuji
Avatar autora | 8.4.2017 13:04
SUPER
Avatar autora | 8.4.2017 11:22
+ sadbu hlívy nikde jinde moc nekoupím

jestli to poroste budu Hlívovej magnát, ale to uvidím až za rok...
Avatar autora | 7.4.2017 16:30
+ -profesionalita jeho majitele
+ -bleskove vyrizeni objednavky
- -

-profesionalita majitele -starostlivost o dodani objednaneho zbozi -vsem vrele doporucuji nakup
Avatar autora | 5.4.2017 11:01
+ Jedinečné zboží přímo od pěstitele
- žádné

- zboží, které jinde nekoupíte - velké balení za dobrou cenu - výrobce uvádí podrobný návod a případnou konzultaci - okamžité potvrzení objednávky - rychlé odeslání - možnost využít Zásilkovnu
Avatar autora | 5.4.2017 08:01
Nic lepšího jsem nenašel.Po zavolání pánovi z obchodu ani nic jiného hledat nebudu.Super přístup a poradí ihned.
Avatar autora | 4.4.2017 09:49
+ rychlost, spolehlivost

OK
Avatar autora | 3.4.2017 16:55
+ rychlost vyřízení
- o žádných nevím

Doporučuji, objednávka promtně vzřízena k má plná spokojenosti
Avatar autora | 2.4.2017 13:15
+ Ochotně pomůžou a poradí.

Velmi doporučuji.
Avatar autora | 2.4.2017 08:56
Doporučuji.
Avatar autora | 31.3.2017 22:13
+ rychlost

Avatar autora | 30.3.2017 19:39
+ rychlost
+ vstřícnost
- nezjistila jsem žádné slabiny

Při objednávání jsem omylem zvolila jiný způsob dopravy, než jsem původně plánovala. Poprosila jsem pana Šavelku e-mailem o změnu. Okamžitě mi odpověděl a mé prosbě vyhověl. Tento vstřícný krok vypovídá o vysoké kvalitě obchodu a dobrém vztahu k zákazníkům.
Avatar autora | 27.3.2017 14:25
+ seznámení s pěstováním hlívy na dobré úrovni

ano, nakupovat
Avatar autora | 27.3.2017 12:44
+ Rychlost, zpětná vazba s okamžitou odezvou, zájem o zákazníka
- Zatím nič

Jestli chcete hlívu - běžte k Šavelkovi.
Avatar autora | 24.3.2017 12:40
+ Spolehlivost
- žádné

S nákupem jsem byl spokojen
Avatar autora | 23.3.2017 10:43
+ velmi ochotný majitel a komunikativní
- není v našem městě

110%
Avatar autora | 22.3.2017 09:49
perfektní
Avatar autora | 19.3.2017 15:58
+ profesionalita

super, luxusní a jednoduché pro všecky :) "Planeta hub" by měla mít ochrannou známku :)
Avatar autora | 19.3.2017 15:42
+ Rychlost
- Nevím

Spokojenost.
Avatar autora | 14.3.2017 17:48
+ Rychlost a kvalitu
- Žádné

Doporučuji
Avatar autora | 14.3.2017 15:01
+ Perfektní a přehledné stránky eshopu s výbornou navigací a rychlou odezvou.
- Nemá slabiny

Doporučuji všem zájemcům o nákup v tomto eshopu pro již výše uvedené hodnocení.Hlavně zde jsou odborníci, resp. odborník, který nejen prodává ale podává podrobné informace o správném zacházení se sadbou a pěstováním.
Avatar autora | 13.3.2017 10:49
+ seriózní jednání, skvělá komunikace, zboží naprosto v pořádku, rychlé dodání
- o žádných nevím

Všem doporučuji nákup.
Avatar autora | 10.3.2017 22:11
+ Kvalita.
+ Velmi dobrá zkušenost z minulých nákupů.

Absolutně bez problémů. Všem doporučuji.
Avatar autora | 10.3.2017 11:47
+ Naprosto skvělé a vyčerpávající info o výrobku i jeho použití,následné poradenství
- Nelze nic vytknout.

Když někdo dělá něco, co ho baví , je to vidět na všem. Kdyby takových lidí bylo více , to by se nám krásně žilo!!!
Avatar autora | 9.3.2017 16:09
+ Rychlé dodání, kvalitní zboží

Doporučuji
Avatar autora | 8.3.2017 12:50
+ Mimo rychlé dodávky oceňuji kladný přístup ke konzultacím ohledně pěstování.
- nemá

Avatar autora | 7.3.2017 17:58
+ Specializovaný sortiment a poradenství na skvělé úrovni.
- Žádné.

Doporučuji všem, kdo si chtějí doma vypěstovat hlívu z kvalitní sadby. Pán je moc ochotný a pohotově zodpoví všechny otázky.
Avatar autora | 7.3.2017 11:23
+ Sadbu hlívy jsem již použil a hlíva se úspěšně rozrůstá!

Avatar autora | 6.3.2017 11:14
+ spolehlivost
- žádné

doporučuji
Avatar autora | 3.3.2017 11:57
+ Kvalitní sadba Hlívy ústřičné i jiných hub přímo od výrobce
- žádné

Mohu vřele doporučit.
Avatar autora | 1.3.2017 18:16
+ Kvalitní zdravá sadba hlívy.
+ Dobře a přehledně vypsané návody k pěstování.

Avatar autora | 1.3.2017 18:15
+ české zboží
+ rychlí nákup
- ////////////
- ////////////

pokud´ sadba bude funkční tak veliká spokojenost
Avatar autora | 28.2.2017 17:06
+ Byl to první nákup,vše ok
- První nákup,slabiny nebyly

Byl to můj první nákup a vše proběhlo tak jak má být.Doporučuji
Avatar autora | 26.2.2017 13:51
+ Profesionální znalosti, skvělý přístup k zákazníkům (kteří většinou zřejmě "trpí" stejným "postižením", jako pan provozovatel).
+ :-)
- nevím o žádných

Nevídaně profesionální produkt nabízený a dodávaný srdcařem v této oblasti.